KUNSTSTOFFENBEDRIJF

KUNSTSTOF PRODUCTEN uit Geleen

Wil je graag een kunststof deur of kozijn laten plaatsen? Door vrijblijvend offertes bij ons aan te vragen kun je flink besparen. Ook voor kunststof buizen, profielen of platen kun je bij ons terecht. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 612
LANDELIJK NETWERK wij helpen je overal
VRAAG OFFERTES AAN en bespaar tot wel 40%

Contactformulier

Kunststof uit Geleen

Dan weer ben je gediend met hout, bijvoorbeeld om je terras een klassiek uiterlijk te geven, een andere keer gebruik je aluminium. Om je huis in of rond Geleen in moderne stijl elegant een finishing touch te geven. Elke materiaalsoort heeft zo haar eigen sterke punten. Met kunststof is dat niet anders. Alleen… dat is wel breder toepasbaar. En ook nog eens bijna geheel onderhoudsvrij. Op naar Geleen dus, voor je kunststof producten.

Decennialang genoegen

De bouwwereld in Geleen maakt overvloedig gebruik van kunststof voor de meest gevarieerde projecten. Dat kan de plaatsing van een tuinhekje zijn of een algehele afwerking van je huis. Kunststof uit Geleen is gewild bouwmateriaal omdat het niet wegkwijnt en jaar-in jaar-uit mooi blijft. Verval is ook na decennia met het blote oog nauwelijks te zien. En wat het onderhoud betreft… even vegen met een natte doek en je kunststofelementen zien er weer pico bello uit. Ook designers uit Geleen werpen zich graag op het materiaal. Wat je namelijk ook ontwerpt, je kunt het prima uitvoeren met dat flexibele kunststof.

De uitstekende staat van de kunststof deur

Deuren hebben onmiskenbaar baat bij kunststof. Een houten deur kan gaan branden en klemmen, een kunststof exemplaar niet. Inbrekers steken ook in of bij Geleen liever hun koevoet onder de houten dorpel van een deur dan verspilde moeite moeten doen bij een kunststof deur die koevoet werend materiaal bevat. Bovendien houd je met zo’n deur heel goed de warmte binnen en de kou buiten. Als je in Geleen naar een nieuwe deur zoekt, zul je zien dat kunststof en design heel goed samengaan en dat er heel veel kleuren zijn om uit te kiezen. Kunststof deuren gaan ook nog eens langer mee dan hun houten of aluminium collega’s.

Halffabricaten in Geleen

Van alle halffabricaten zijn de platen, profielen en buizen van kunststof het meest bekend. Deze komen ook in Geleen in zoveel maten en groottes voor dat je er zo’n beetje alles van kunt aanleggen of bouwen. Bijvoorbeeld buizen van pvc zijn niet meer weg te denken bij welk rioleringssysteem dan ook. Als je kunststof producten uit Geleen nodig hebt, standaard of voor jouw specifieke situatie speciaal gemaakt, dan begin je het beste met het aanvragen van offertes uit Geleen. Dat is zo gedaan en dan heb je meteen prima vergelijkingsmateriaal. Zo ben je in Geleen nooit te duur uit en kun je vaak ook nog verrassend veel besparen op je spullen!

Kozijnen

Ook kozijnen van kunststof zijn in Geleen veelgevraagd. Of het nu om deurkozijnen gaat of om raamkozijnen. De voordelen zijn dan ook welbekend:

 • vijftig jaar of langer sterk in je muurwerk
 • aantrekkelijk geprijsd
 • een wereld van designmogelijkheden
 • sterk in anti-inbraak
 • Regen-, stof- en windbestendig

Zoek je serieproducten of maatwerk?

Soms heb je in of bij Geleen gewone spulletjes nodig, om je afvoeren te verleggen, een nieuw kraanpunt te monteren, je schuurdak van nieuwe goten te voorzien of die kierende randen in je woonkamer weg te werken. Dan ben je goed af met het normale assortiment van pvc of fraaie profielen. Ook in Geleen verkrijgbaar. Maar wist je dat je bij leveranciers ook terecht kunt als je iets op maat of speciaal voor jouw situatie wilt laten maken? Wat dat zou kunnen zijn? Hier volgt een niet volledige lijst met enkele suggesties:

 • panelen voor het terras
 • lichtpunten of -bakken
 • geluid werende schermen
 • wind werende schermen
 • daklichtpuien
 • trappaneelwerk
 • muurplaten
 • serre- of carport-overkappingen

Kunststof is kwaliteitsmateriaal

Ook in of rond Geleen heeft het materiaal al heel wat plekjes weten te veroveren. Dit materiaal wordt ingezet voor kozijnen en deuren, voor beplatingen en profielwerk en natuurlijk ook voor buizen en leidingen. Het zijn populaire toepassingen omdat kunststof een superieure kwaliteit heeft. Dat komt door:

 • het sterke materiaal
 • het goed kneedbare, te vervormen materiaal
 • het grote isolerende vermogen
 • het lichte gewicht, dus ook op daken goed toepasbaar (dakkapellen)
 • zeer helder en lichtdoorlatend
 • weinig tot geen onderhoud

VRAAG NU VRIJBLIJVEND OFFERTES AAN

Op zoek naar een kunststof deur, kozijn of ander product? Door offertes bij ons aan te vragen maak je gegarandeerd de beste keuze, niet alleen als het gaat om de prijs, maar ook om kwaliteit. Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend, dus waar wacht je nog op?

Dit zeiden onze klanten:

man
"Offerte aangevraagd voor drie kunststof binnendeuren. We ontvingen drie reacties, waardoor we mooi konden gaan vergelijken. Dit heeft ons dan ook zeker geld bespaard..."
dame
"Nieuwe kunststof deur laten plaatsen van 2315x930mm. Op basis van een mooie offerte een afspraak gemaakt. De vakman heeft het werk vakkundig opgepakt en de deur is..."
meneer
"Ik zocht een partij kunststof buizen tegen een scherpe prijs. Dankzij de offertes die ik van jullie kreeg heb ik een mooie deal kunnen maken. Een hele handige service."
Dhr. Kuilenburg - Nuenen
Mevr. Heymans - Ridderkerk
Dhr. Klein - Wormer