KUNSTSTOFFENBEDRIJF

KUNSTSTOF DEUREN: KIES VOOR GEMAK

Een kunststof deur telt vele voordelen. Zo is dit type deur verkrijgbaar in ontelbaar veel uitstralingen zodat hij altijd goed past bij de rest van je woning. Daarnaast is een kunststof deur stevig en goed bestand tegen allerhande weersomstandigheden. Klinkt goed, nietwaar?

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 612
LANDELIJK NETWERK wij helpen je overal
VRAAG OFFERTES AAN en bespaar tot wel 40%

Kunststof deuren, draaibaar gemak

Met de deur in huis vallen? Dat gaat via de voordeur. Dé entree van je huis en tegelijk de hindernis voor welke onverlaat dan ook. Stel, je hebt een nieuwe buitendeur nodig. Zou je die van kunststof willen? Niet enkel de prijs telt. Ook al kan een aluminium of houten voordeur snel duurder uitpakken. Voor je nieuwe voordeur zoek je natuurlijk ook naar het juiste isolerende vermogen, een passend design, inbraak- en brandwerendheid en zo weinig mogelijk onderhoud.

Drie deurtypes vergeleken

De meeste deuren, ook voordeuren, zijn van hout, aluminium of kunststof. Kunststof scoort net zo goed op isolerende werking als de andere twee materialen. De prijs ligt wel iets hoger maar dat betaalt zich terug in het besef dat kunststof deuren heel lang meegaan. Dit materiaal scoort beter op onderhoud dan zowel hout als aluminium.

Isolatie

Met het huidige milieu- en klimaatbewustzijn en de almaar hogere kosten van energie is de isolerende werking van je voordeur een hele belangrijke factor. Kunststof voordeuren kunnen zeer isolerend gemaakt worden. Dat gebeurt via kamers en dichtingen. Kunststof deuren isoleren door een meerkamersysteem in de profielen. Zo krijgen condensaties of warmtegeleiding geen kans meer. De warmte blijft in je gang hangen en de kou blijft op je stoep stilstaan. Die kamers hebben in andere woorden een thermische onderbreking. Kunststof deuren kunnen ook voorzien worden van diverse dichtingen. Dit zijn buffers tegen stof, regen, kilte, wind en ook geluid.

Lam gelegde dievenhandjes

Kunststof deuren weren sowieso al inbrekers. Vaak zijn dit soort deuren al standaard voorzien van inbraakvertragende zaken zoals stalen penhaaksloten. Een inbraakveilige deur van kunststof omvat het volgende:

  • veiligheidscilinder van extra sterk staal
  • drie tot vier blokscharnieren (voorkomt het optillen van deur)
  • haken tussen deur en kozijn
  • Koevoet werende verstevigingen

Als je ook nog glas in je deur wilt, ga dan voor inbraakwerend glas. Ook goed toepasbaar bij kunststof deuren zijn nog aanvullende inbraakwerende zaken. Bijvoorbeeld een hangnaadbeveiliging, dievenklauwen en paddenstoelnokken.

kunststof voordeur

Richtprijzen

Kunststof is schitterend materiaal. Je nieuwe voordeur heeft er baat bij maar ook al je binnendeuren! Ze lopen perfect want ze zijn tegenwoordig goed van gewicht. Je geeft ze gemakkelijk kleur want er is een breed gamma aan kleuren mogelijk. Voor een gemiddelde voordeur tel je zo’n 700 euro neer; door diverse opties zoals inbraakwerend glas, beveiligingsbeslag, een speciaal design enzovoort, kan dat bedrag oplopen tot boven de 2000 euro. Welk bedrag het ook gaat worden, door vooraf offertes aan te vragen kun je de prijs voor de deuren weer naar onderen krijgen. En offertes aanvragen, dat is heel snel gedaan.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND OFFERTES AAN

Op zoek naar een kunststof deur, kozijn of ander product? Door offertes bij ons aan te vragen maak je gegarandeerd de beste keuze, niet alleen als het gaat om de prijs, maar ook om kwaliteit. Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend, dus waar wacht je nog op?