KUNSTSTOFFENBEDRIJF

KUNSTSTOF KOZIJNEN: ZORGELOOS GENIETEN

Kies je voor een kunststof kozijn, dan kun je rustig achterover leunen. Onderhoud is namelijk bijna niet nodig. En dat is niet het enige voordeel van kunststof kozijnen: ze zijn ook veilig, ze isoleren goed en zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar.

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 612
LANDELIJK NETWERK wij helpen je overal
VRAAG OFFERTES AAN en bespaar tot wel 40%

Kunststof kozijnen kopen

Dit is waar elke huizenbezitter van droomt: de kozijnen nalopen en weten dat er niks rot kan zijn. Merken dat je de dorpels met één veeg helemaal schoon hebt. De verfkwast en verfpot hoeven er ook niet aan te pas te komen. Deze droom heet: zorgeloos van je kozijnen genieten. Heb je nieuwe exemplaren nodig, dan kun je beter de houthandel links laten liggen en aankloppen bij de leverancier van kunststof kozijnen.

Sterk verbeterde kozijnen

Je hoeft dus bijna niets te doen om je nieuwe kunststof kozijnen in goede staat te houden. Voor welke typen raam kun je eigenlijk deze kozijnen toepassen? Er zijn drie belangrijke soorten ramen te onderscheiden:

  • vaste ramen
  • draai- of kiepramen
  • valramen

Een vast raam kun je niet openzetten. Soms wordt het kozijn hier voorzien van een ventilatierooster. Een draairaam kan links of rechts worden geopend, maar ook boven of beneden. En een valraam kiept verticaal open. Zo’n raam wordt vaak benut bij badkamers.

kunststof kozijnen

Voordelen van kunststof

In een notendop: bij aankoop van kunststof kozijnen krijg je de volgende voordelen:

  • levensduur van een halve eeuw of meer
  • gunstig qua prijzen
  • veel keuze in designopties
  • beschermt tegen kraak en inbraak
  • ongevoelig voor weer en wind

Kunststof kozijnen zijn verder onderhoudsarm en isolerend. Qua nadelen ben je snel uitgesproken. Het zou de warme sfeer van hout missen. Maar ook dat is niet langer waar, want je kunt ook kunststof kozijnen aanschaffen met een prachtige houtlook.

Monteren besteed je beter uit

Kunststof kozijnen monteren is beslist vakwerk. Als je niet gewend bent om met kunststof te werken, haal je er dan ook het beste een echte specialist bij.

De vakman verwijdert snel je oude vensterraam en meet de boel dan nauwkeurig in. Als de kunststof kozijnen klaar zijn, monteert de vakman ze secuur in je gevels en dak. Dit is wel een kostbaar werkje maar gelukkig hoeft dat dan ook vaak maar één keer in je hele leven…

De kosten

Ga voor een gemiddeld kozijn uit van circa 750 euro per m2. Bij deze prijs is de montage en HR++ glas inbegrepen. Wil je een nog betere isolatie, dan kun je voor HR+++ glas kiezen. Je moet er dan wel een stevige meerprijs voor over hebben. Door een paar offertes aan te vragen, kom je snel te weten wat jouw kozijnproject moet kosten. En zie je zeker prijsverschillen van diverse aanbieders en daarmee begin je dus al met besparen!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND OFFERTES AAN

Op zoek naar een kunststof deur, kozijn of ander product? Door offertes bij ons aan te vragen maak je gegarandeerd de beste keuze, niet alleen als het gaat om de prijs, maar ook om kwaliteit. Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend, dus waar wacht je nog op?